Новини

„Национална лотария“ вдига летвата още по-високо с Kambi Group Plc

Скандинавският доставчик на платформи за спортни залагания Kambi Group Plc потвърди, че е сключил договор с лицензираната българска компания за залози и игри „Национална лотария“. Споразумението ще предостави на Kambi възможността да стане водеща платформа за залагания и доставчик на технологии за бранда на Национална лотария АД – 7777.bg, който е считан за най-известният и посещаван сайт за спортни залагания в България.

През миналата година 7777.bg добави към портфолиото си и продукт за спортни залагания, но въпреки това, за да постигне още по-големите си цели, Национална Лотария АД реши да развие марката си, като приеме предложенията на Kambi за спортни залагания. Лицензирана от Държавната комисия по хазарта, компанията Национална Лотария АД има установена база от над 2 млн. регистрирани потребители.

Кристиан Нилън, управител на Kambi, коментира сключеното партньорство така: „Изключително радостни сме да си партнираме с Национална Лотария АД в България. Споделяме еднаква визия, която има за цел на предостави на потребителите на 7777.bg. най-добрите спортни залагания. То трябва да бъде безопасно и забавно. Нилън подчерта високите амбиции на Национална Лотария АД продуктът за спортни залагания да се превърне набързо в най-предпочитано място българските потребители.

„Марката 7777.bg е основна в бранша в България, като е популярна и много уважавана. Щастливи сме от плановете за растеж на 7777.bg да спечели първа позиция в България. С властта на Kambi Sportsbook и внушителната клиентска маса на 7777.bg, заедно, ще изградим устойчиво пазарно предложение. Подписването на споразумението с Национална Лотария АД се вписва добре в стратегията на Камби за насочването на операторите и пазарните лидери към регулираните пазари, което може да донесе на нас и нашите оператори увеличаване на пазарния ни дял. Сделката представлява втората сериозна победа за Камби през тези месеци.

През юни компанията анонсира партньорството си с колумбийската компания Corredor Empresarial S.A. Това е най-голямата частна компания в Латинска Америка за „игри на късмета“. Камби ще предостави мащабното си решение на марката BetPlay. С поглед към старта на партньорство маркетинговият директор на Национална Лотария АД Милен Ганев коментира: Известни сме с това, че работим в партньорство с най-добрите доставчици и Камби е точно такъв. Правим това чисто и просто, за да предоставим на нашите потребители страхотното изживяване, което заслужават. Заедно вярваме, че това партньорство ще помогне на нашата мисия да станем лидер в спортните залози в нашата страна“.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

To Top