Новини

1xBet е новият международен партньор на Серия „А“

1xBet бе обявен за международен партньор на италианската Серия „А“ от 2018 до 2021 година. Партньорството ще обхване Европа, Африка, Близкия Изток, Северна Африка и Северна Америка.

Обявяването на сделката следва подновяването от Interregional Sports Group’s (ISG) на правилата на International Presenting Sponsor (IPS) за елита на италианския футбол. Първенство, което Interregional Sports Group’s (ISG) показа на пазара за първи път през сезон 2015/16.

„За нас е удоволствие да си партнираме с 1xBet„, заяви председателят на ISG Симон Бургес. „Уверени сме, че Серия „А“ ще позволи на 1xBet да развие своята марка с помощта на директната връзка с аудиторията“.

Като част от споразумението 1xBet ще бъде включен във всички футболни графики, реклами и виртуални рекламни дейности във всеки мач на живо от Серия „А“. Това ще се случи на всички платформи, които се излъчват в дадените региони, споменати в условията на сделката.

В допълнение, 1xBet ще може да използва широко своите ресурси в мрежата и извън нея, както и да пуска програми за активиране заедно с шампионата във всяка една от своите територии.

Говорител на 1xBet заяви: „Горди сме от подписването на договор за партньорство за следващите три сезона и се надяваме, че ще имаме сериозен принос за развитието на италианския футбол, както и да дадем на феновете най-доброто изживяване при залозите.

Оповестяването на партньорството идва само няколко дни, след като ISG излезе на пазара с партньорство си за залози във Формула 1. То бе представено официално на тазгодишната конференция за залаганията в спорта.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

To Top