Новини

IMG даде началото на IMG Arena

Международната спортна маркетингова агенция, издател и дистрибутор на медии/дистрибутор на данни – IMG, обяви началото на индустрия за залози IMG Arena.


Част от глобалната си медийна мрежа, IMG Arena е със седалище в Лондон и ще бъде натоварена със задачата да разработва иновации и подобрения, както и увеличаване на аудиторията.


Ръководител на IMG Arena е Фреди Лондж, който заема длъжността на вицепрезидент и управляващ директор. Лондж и IMG Arena имат подкрепата на дългогодишните ръководители на IMG Макс Райт (вицепрезидент IMG Media) и Брад ван Уели (вицепрезидент и шеф на игровите продкути).


„Подкрепена от значителния глобален мащаб, мрежата и ресурсите на IMG, IMG Arena ще се уповава на нашите вече съществуващи предимства и добре развито предложение за разбиване на пазара, както и въвеждането на иновации, които носят допълнителна стойност на нашите клиенти и потребители“, обяснява Лондж инициативите на IMG Arena.


Започвайки проекта IMG Arena, Лондж подробно разяснява, че екипът ще използва своя експертен опит в събирането на спортни данни и ефективното развитие на технологиите и иновациите. Целта е да бъдат предоставени на участниците нова гама от продукти, задоволяващи изискванията на спортната публика.


„Преминаването към IMG Arena подчертава агресивните планове за растеж на бизнеса и желанието да сложим отпечатък върху редица световни пазари, включително и САЩ. Това е регион, който продължава да се регулира“, добави Лондж.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

To Top