Новини

SBTech удължи партньорството си с Bethard

Международната компания SBTech, която е специализирана в разработването на платформи за спортни залагания, ще продължи да бъде водещ доставчик на услуги за залагания на новата европейска мулти-маркетингова марка Bethard (Bethard.com).

Договорът е за срок от още пет години. Bethard уточнява, че провизиите на SBTech са изиграли важна роля за постигането на целите и очаквания растеж през годината. Ерик Скарп, главен изпълнителен директор на Bethard Group, подкрепя SBTech като водещ доставчик: „Партньорството ни с SBTech беше основен двигател за растежа на бизнеса ни в ключови пазари. Щастлив съм, че постигнахме разбирателство за дългосрочно сътрудничество, което има за цел да разшири работата ни в други територии.


SBTech е много влиятелен и ни предоставя голяма гъвкавост и бързина на пазара. Дългосрочните ни отношения с SBTech начертават пред нас едно много ярко бъдеще.


По данни, през 2017 година SBTech помага на Bethard за предстоящото Световното първенство в Русия. По време на Мондиала в Русия през 2018 година Bethard стартира проекта си “Предизвикателството на Златан“ , уникално по рода си състезание за прогнози на мачовете от Световното първенство, лице на което е шведската футболна звезда Златан Ибрахимович. Наградният фонд е 200 000 евро. Ерик Скарп разкрива, че през втората година Bethard ще отбележи сериозно разширяване на марката на международния пазар. Подкрепяйки амунициите на Bethard, изпълнителният директор на SBTech Андрю Кохранен заявява:

„Удължаването на договора ни с Bethard е доказателство за нарастващото значение на партньорството ни и високото доверие, което изградихме помежду си през последните няколко години“.


„Работим в тясно сътрудничество с нашите оператори, за да увеличим приходите им и да имат доказан растеж на пазара. Нашата цел е да предоставяме на клиентите ни изключителни решения, които имат висока стойност в най-конкурентните и регулирани територии. Очаквам още по-голям успех и за двете компании“.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

To Top