Новини

SBTech обяви навлизането си във Франция

Водещият доставчик на технологии за спортни залози SBTech ще навлезе във френския пазар през първото тримесечие на 2019. SBTech ще бъде представян от известни оператори, които ще интегрират платформи и софтуерни решения.


Франция ще бъде 21-ият регулиран пазар на доставчика след бързото му навлизане в САЩ и споразуменията за партньорство с престижни казина в някои щати, включително Ню Джърси и Мисисипи.

Главна цел на SBTech е да навлезе във всички основни регулирани пазари, сред които е и регулираният френски онлайн пазар за спортни залози.

Данните за третото тримесечие, предоставени от френския регулатор ARJEL по-рано този месец, показва годишно увеличение от 28%. в iGaming и оборот от €2 780 000 000. Към това трябва да прибавим и 21% ръст на брутните приходи от игри (GGR) от €271 000 000.

Спортните залози са отчели най-сериозни приходи с нарастване на оборота от 81% до € 995 млн. Това са най-високите приходи от отварянето на пазара. Данните на Q3 Saw за спортни залози отчитат 40% ръст в GGR до € 149 млн. Футболът е най-популярният спорт с оборот от € 626.9 млн., следван от тениса с € 258.4 млн. и конните надбягвания с € 254 млн.

„Нашата стратегия е да влезем във всеки водещ регулиран пазар. През 2018г. нашето присъствие на тези пазари се увеличи значително. Франция се очертава като един от най-силните пазари за онлайн спортни залози в Европа, осигурявайки последователен годишен ръст“, споделя в изявление изпълнителният директор на SBTech Ричард Картър.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

To Top