SBTech обяви навлизането си във Франция

от Михаил Ангелов
0
19.11.2018

Водещият доставчик на технологии за спортни залози SBTech ще навлезе във френския пазар през първото тримесечие на 2019. SBTech ще бъде представян от известни оператори, които ще интегрират платформи и софтуерни решения.


Франция ще бъде 21-ият регулиран пазар на доставчика след бързото му навлизане в САЩ и споразуменията за партньорство с престижни казина в някои щати, включително Ню Джърси и Мисисипи.

Главна цел на SBTech е да навлезе във всички основни регулирани пазари, сред които е и регулираният френски онлайн пазар за спортни залози.

Данните за третото тримесечие, предоставени от френския регулатор ARJEL по-рано този месец, показва годишно увеличение от 28%. в iGaming и оборот от €2 780 000 000. Към това трябва да прибавим и 21% ръст на брутните приходи от игри (GGR) от €271 000 000.

Спортните залози са отчели най-сериозни приходи с нарастване на оборота от 81% до € 995 млн. Това са най-високите приходи от отварянето на пазара. Данните на Q3 Saw за спортни залози отчитат 40% ръст в GGR до € 149 млн. Футболът е най-популярният спорт с оборот от € 626.9 млн., следван от тениса с € 258.4 млн. и конните надбягвания с € 254 млн.

„Нашата стратегия е да влезем във всеки водещ регулиран пазар. През 2018г. нашето присъствие на тези пазари се увеличи значително. Франция се очертава като един от най-силните пазари за онлайн спортни залози в Европа, осигурявайки последователен годишен ръст“, споделя в изявление изпълнителният директор на SBTech Ричард Картър.

Абонитайте се за нашият бюлетин
Въведете вашия имейл и се запишете за нашия бюлетин, за да следите последните новини.
Имейл
Submit newsletter