Новини

SBTech и Red Rake Gaming вече са партньори

Водещият производител на съдържание за казина Red Rake Gaming подписа споразумение за партньорство с SBTech, водещ доставчик на технологии за онлайн спортни залози.


Широкият спектър за ефективни залози на Red Rake Gaming ще бъде разпространяван чрез SBTech, който е най-добър в доставянето на технологии за спортни залози. Това позволява да бъде разширен достъпът до широката международна операторска база в най-конкурентните и регулирани територии по света.

Влизането във всички регулирани пазари е основна стратегия на Red Rake Gaming за растеж. Това споразумение за сътрудничество дава прекрасна възможност на компанията да разшири обхвата си в Португалия и Румъния, два от 21-те регулирани пазара, които SBTech обслужва.

Андрю Хохранен, главен търговски директор на SBTech, споделя: „За мен е огромно удоволствие да потвърдя нашето най-ново партньорство. Red Rake Gaming е изгряваща звезда в индустрията и ние от известно време наблюдаваме развитието на компанията. Амбициите на този разработчик съвпадат перфектно с нашата стратегия за работа на всеки регулиран пазар. Сигурен съм, че съдържанието на Red Rake ще бъде от ключово значение за нашата взаимна работа за много години напред“.


Ник Бар, управляващ директор на операциите на Red Rake в Малта, добавя: „Това е исторически момент за нашата компания. Ще си партнираме с един от водещите доставчици на платформи за онлайн залози. SBTech продължава да увеличава силите си в най-важните пазари по света. Всички в Red Rake се радваме, че ще станем част от тази мрежа. Сега сме фокусирани върху разширяването на нашите предложения. Искаме да ангажираме още повече нашите клиенти. Очаквам с нетърпение да видя многото положителни резултати от това партньорство“.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

To Top