Новини

Realistic Games дебютира в Дания чрез Bet365

Базираният във Великобритания доставчик на казино игри Realistic Games видя как неговият продукт започва да работи за първи път и в Дания, благодарение на оператора Bet365. Споразумението се основава на установените от двете компании отношения в Обединеното кралство и други територии.


Първите игри на Realistic вече могат да бъдат изпробвани на живо с Bet365 в Дания. Към тях можем да добавим Time is Money, 8th Wonder, Sunrise, Reels, Sunset Reels и Symmetry. Очаква се да бъдат въведени още игри, включително и реалистична рулетка (Realistic Roulette).

Говорител на Bet365 сподели: „Радваме се, че навлизаме на пазара в тандем с Realistic и сме развълнувани от възможностите, които се отварят пред двете компании. Техните игри са доказани по целия цвят и предвиждаме, че ще бъдат добре приети и в Дания“.


Робър Лий, търговски директор на Realistic Games, също коментира партньорството: „Bet365 продължава да бъде ключов оперативен партньор на Realistic и съм много доволен от това, че влязохме заедно на пазара в Дания. Повишаването на нашето присъствие на регулираните пазари е част от нашата стратегия за развитие. Щастливи сме, че стартирахме първите игри. Очакваме с нетърпение да реализираме редица игри в нашето портфолио. Уверени сме, че играчите в Дания ще им се насладят чрез Bet365“.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

To Top