Новини

Playtech Plc разширява партньорството си с Fortuna

Международната компания за разработка на бетинг софтуер Playtech Plc потвърди, че ще разшири и развие своите взаимоотношения с водещата бетинг компания за Централна и Източна Европа Fortuna Entertainment Group.


Актуализирайки пазара, Playtech обяви, че от Fortuna са одобрили въвеждането на платформата за управление на IMS-играчи, която ще бъде интегрирана на пазарите в Чехия, Словакия, Полша, Румъния и Хърватия.

Надграждането на системата има за цел да направи Playtech водещ технологичен партньор на Fortuna чрез всичките си операционни пазари, подобрявайки партньорството между двете компании, започнало през 2016 година в Чехия и Румъния.


Използвайки системите на Playtech, през 2017 Fortuna отчете увеличение от 93% на общите залози, което е малко над 2 млрд. евро. Това се дължи основно на ръста на онлайн залозите.

Доволен от споразумението, Шимон Акад, главен оперативен директор на Playtech, коментира: „Това е много важно споразумение за Playtech и Fortuna Entertainment Group. Удължаването и разширяването на нашето партньорство подчертава успеха ни, който постигнахме и към който се стремим. Това е отличен пример как технологиите на Playtech начертават пътя, когато става дума за улесняване растежа на операторите на регулираните пазари“.


Пер Уидерсторм, изпълнителен директор на Fortuna Entertainment, подкрепи разширяването на Playtech като технологичен партньор. Хазартната компания разширява своя профил в Централна и Източна Европа, което следва включването на активите на Hattrick Sports Croatia и Fortbet Romania през 2018.


„Когато за първи път започнахме партньорството си с Playtech, имахме за цел да станем водещ оператор за хазартни игри в Централна и Източна Европа. След като постигнахме тази си цел, ще продължим да се стремим да развиваме и надграждаме това, което предлагаме и на други, вече съществуващи, регулирани пазари. Нашето тясно партньорство с Playtech ще продължи да има решаващо значение за постигането на тази стратегия“.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

To Top