10Bet отчете безпрецедентно нарастване на мобилните залози

от Михаил Ангелов
0
27.11.2018

Даниел Коркос, маркетингов директор на 10Bet, обяви как пускането на усъвършенстваното мобилно приложение е от ключово значение за изключителния успех на букмейкъра. През последните дванадесет месеца 10Bet отчете безпрецедентно нарастване на мобилните залози. Сегашният ръст се е повишил значително в сравнение с предишни години. Мобилното приложение приема повече от 75% от общите залози.


„През миналата година започнахме агресивна многостранна стратегия, обхващаща нашите търговски, продуктови, платежни и маркетингови екипи, за да създадем най-доброто приложение за залагане в интернет. Ползването на ключови технологии ни даде възможността да изготвим усъвършенстваното мобилно приложение през април, което е доста по-рано от предвидения график. Новият продукт предлага по-бърз процес на затваряне на залозите, нова услуга за ВИП поддръжка, както и пълна хронология на действията по сметките на играчите“.

Приоритет за 10Bet бе разграничаването на мобилния продукт от десктоп версията. Допълнителните възможности на мобилното приложение предлагат на играчите по-добро изживяване, ограничавайки някои оферти. Всички предложения в мобилното приложение са напълно автоматизирани. Рекламата на най-новите предложения, предоставени в мобилното приложение, доведе до отчитането на много интернет изтегляния.


Pulse Bet, нашата опция за залози на живо, дава възможност на играчите да направят прогноза кога ще падне следващият го, докато мачът се играе. Те могат да наблюдават в реално време потенциалната си печалба. Вдъхновен от казино игрите, той вече се превърна в голям хит.


Също така сме включили Action Betting, нашата система за препоръчани залози, която е най-добрият начин за играчите в приложението да правят светкавично бързи колонки, когато гледат голям мач някъде навън. Така няма да губят излишно време в търсене на следващ голмайстор“, коментира Коркос.

Абонитайте се за нашият бюлетин
Въведете вашия имейл и се запишете за нашия бюлетин, за да следите последните новини.
Имейл
Submit newsletter