Новини

Playtech пусна платформа за споделена ликвидност във Франция и Испания

Мрежата на Playtech (iPoker.EU) стана първата B2B покер мрежа в две територии с партньори от Франция и Испания – Betclic и Unibet във Франция, както и Bet365, Betfair, Casino Barcelona и Sportium в Испания.

Playtech съобщи, че мрежата ще предостави на операторите по-голям обхват от партньорства. Доставчикът също така ще разшири предложенията си от по-големи гарантирани награди и увеличен набор от кеш маси за игра.

„Споделената ликвидност на големите европейски пазари представлява огромна възможност за индустрията“, сподели главният оперативен директор на Playtech Шимон Акад.

„Това е значителен напредък за нас, нашите оператори и нашите играчи. Наличието на шест ключови оператора като наши партньори подчертава възможностите, които съществуват. Това ни дава същевременно окуражаващи знаци за развитието на мрежата. Този ход засилва позицията на Playtech като лидер в регулираните пазари, както и в продължаването на ангажимента си за развитието на покера“.


Споразумението за споделена ликвидност включва също така възможността от включване на допълнителни оператори от Португалия и Италия. Те ще могат да се присъединят към мрежата в бъдеще.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

To Top