Quickspin на Playtech влиза в Италия в партньорство с PokerStars

от Михаил Ангелов
0
03.12.2018

Quickspin ще стартира своето ново съдържание в Италия за първи пъти, след като сключи партньорство с водещата марка на The Stars Group – PokerStars.

Първоначално игралните студия на Playtech ще пуснат селекция от заглавия като Sakura Fortune, Dragon Shine и Phoenix Sun. Очаква се в следващите месеци да бъде пуснато още по-голямо съдържание.

„Щастливи сме, че сключихме договор с PokerStars. Това е страхотно за нас и продължава нашите вълнуващи планове за развитие“, коментира шефът на Quickspin Даниел Линдберг.

„Живеем и дишаме със слот игрите. Влагаме страст в това, което вършим. Нашата мисия е да създадем такъв продукт, който играчите да обичат. Очакваме с нетърпение да превземем страната с някои от най-вълнуващите ни игри“.

PokerStars се присъединява към LeoVegas, Betsson, Mr Green, JackpotJoy’s Vera&John, Kindred Group и Danske Spill като оператори, които предлагат съдържание в партньорство с Quickspin. Студиото е основано през 2011 година, след което е придобито от гиганта за онлайн решения Playtech през 2016.

По-рано тази година PokerStars получи лиценз за онлайн казино в Италия. Това бе един от около 80-те оператора, който подаде заявление до Агенция мита и монопол, след като италианският регулатор отвори нов лицензионен прозорец през януари 2018-а за пазара на онлайн оператори.

През изминалия месец The Stars Group съобщи, че е отбелязала ръст със 74% до 572 млн. долара (£449.5m/€504.2m) за третото тримесечие на 2018-а, включително и 12% ръст на приходите от Италия, които достигат 37.8 млн. долара.

Абонитайте се за нашият бюлетин
Въведете вашия имейл и се запишете за нашия бюлетин, за да следите последните новини.
Имейл
Submit newsletter