SBTech назначи нов оперативен директор

от Михаил Ангелов
0
06.12.2018

Водещият доставчик на технологии за онлайн спортни залози SBTech потвърди тази сутрин, опитният специалист в хазарта Дейв Хамънд ще се присъедини лидерския екип на компания като нов оперативен директор.

Хамънд е бивш директор на отдела по бизнеса на FTSE100 Paddy Power Betfair (2015-2018), където отговаряше за търговските споразумения с операторите от Световната лотарийна асоциация. Той представи и редица критични проекти като цифровата трансформация на Timeform, най-старата компания, предоставяща данни за конни надбягвания.

Ричард Картър, изпълнителен директор на SBTech, споделя: „За нас е огромно удоволствие да привлечем Дейв, чийто доказан оперативен опит в прилагането на стратегии за висок растеж в редица водещи индустриални роли ще повиши развитието на компанията в повече от 20 регулирани пазара“.

Хамънд ще бъде натоварен с надзора върху технологиите на компанията и научноизследователската дейност, както и операциите и бизнес анализите.

Дейв Хамънд споделя назначаването си като оперативен директор така: „Развълнуван съм, че се присъединих към екипа на SBTech. Доказаната платформа на компанията е широко използвана и бързо навлезе в работата на редица добре познати оператори за спортни залози. Очаквам с нетърпение да започна работа по ускоряването на този растеж. Иновативните продукти продължават да разширяват обхвата си, а чрез тях нашите партньори увеличават приходите си“.

Абонитайте се за нашият бюлетин
Въведете вашия имейл и се запишете за нашия бюлетин, за да следите последните новини.
Имейл
Submit newsletter