Новини

ЦСКА И ЕВРОФУТБОЛ ПОДПИСАХА ДОГОВОР ЗА СЪТРУДНИЧЕСТВО

ЦСКА е клуб, доказал се като коректен бизнес партньор, който се развива с бързи темпове във всяко отношение. Пореден пример за това е подписването на договор за сътрудничество с една изключително популярна и също така доказала се отдавна компания в лицето на Еврофутбол.

„С голяма радост обявяваме спонсорския договор с Еврофутбол. Това е поредно ново партньорство за нашия клуб, което показва, че най-големите български компании имат вяра в ЦСКА. Убедени сме, че всички виждат правилния път, по който клубът върви“, заяви изпълнителният директор на „червените“ Добрин Гьонов.

Договорът е за срок от 3 години, като заложените в него условия ще помогнат много на армейския клуб да постигне целите си и да продължи развитието си занапред.

Повече за Еврофутбол

„Еврофутбол“ ООД е най-голямата българска букмейкърска къща, първият в България лицензиран наземен оператор, с 25-годишна история. Утвърждава водещата си позиция на пазарен лидер, в резултат на последователното технологичното обновление на компанията, изграждане на ефективни екипи от експерти и мениджъри и постоянното развитие и усъвършенстване на националната мрежа от букмейкрски пунктове.

Фирмата е и най-голямата франчайз верига в България с близо 900 пункта върху територията на цялата страна, в които работят близо 3000 обучени букмейкъри. Пълноправен член е на Световната лотарийна организация и Европейски лотарии, като в дейността си се ръководи от критериите и приетите правила на тези организации. От години компанията членува в Българския форум на бизнес лидерите, а също така е приета и в Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ).

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

To Top