SBTech и Sazka сключиха ново дългогодишно сътрудничество

от Михаил Ангелов
0
07.12.2018

Водещият доставчик на технологии за спортни залози SBTech и чешкият национален лотариен оператор Sazka обявиха удължаването на партньорството си.

Продължаването на споразумението от 2016-а година означава, че SBTech ще продължи тясното си сътрудничество с една от водещите лотарийни групи в Европа, доставяйки най-добрите предложения за спортни залози в индустрията.

Пълната интеграция с протоколите на SBTech за отговорни хазартни игри ще гарантира сигурността на играчите в редица операции на Sazka.

Откакто стартира сътрудничеството преди две години, Sazka постигна значителен ръст. SBTech предоставя на Sazka подобрен продукт, персонализирано управление на риска, базирано на данни, както и други специални технологии, предназначени специално за чешкия пазар.

Андрю Кохранен, главен търговски директор на SBTech, споделя: „Имаме удоволствието да подсилим връзката си с една от най-големите лотарийни групи в Европа. Sazka постигна забележителен ръст, възползвайки се от иновациите. Тя запази високите си стандарти за безопасност на играчите, както и корпоративната си и социална отговорност. Имаме високи очаквания за растежа на регулирания чешки пазар и се ангажираме с дългосрочен споделен успех в тази вълнуваща територия“.

Робърт Чавал, главен изпълнителен директор на Sazka, добавя: „Наборът от решения на SBTech за спортни залози ни позволи бързо да се разширим през последните две години. Радваме се, че продължаваме партньорството си. Очакваме продължителен и устойчив растеж с помощта и силата на SBTech през следващите месеци и години“.

Абонитайте се за нашият бюлетин
Въведете вашия имейл и се запишете за нашия бюлетин, за да следите последните новини.
Имейл
Submit newsletter