Новини

Playtech засилва борбата си с измамите в партньорство с Inovation

Водещата компания за разработка на бетинг софтуер Playtech се съгласи да сключи стратегическо партньорство с Inovation – дружество на TransUnion. Целта на сътрудничеството е операторите на Playtech да получат водещата в отрасъла технология на Inovation – FraurdForce.

Така Playtech ще повиши силата за превенция от измами. FraudForce вече е предлагана на отворената платформа на Playtech (POP), която улеснява интегрирането на софтуера на трети страни. Тя се предлага с платформата за управление на играчите IMS.

Споразумението е част от политиката на Playtech за разширяване набора от инструменти на операторите чрез внимателно подбрани стратегически споразумения, които вървят ръка за ръка със значимите вътрешни изследвания и разработки на компанията.

Поддържана от Global Intelligence Platform, FraudForce се фокусира върху устройството, а не върху потребителя, за да открие измамна дейност и да идентифицира скритите връзки между устройствата и подозрителните сметки.

Достъпът до FraudForce чрез IMS ще даде възможност на операторите да направят автоматизирани решения в реално време за всяка едно устройство, което усещат, че може да представлява риск.

След споразумението с Inovation, FraudForce вече е състояние да разпознае над 5 млн. устройства. Операторите на Playtech могат да използват силата на международната мрежа на Inovation от 4000 анализатори на измами, които наблюдават до 30 млн. транзакции на ден и спират 300 хил. опита за измама всеки ден.

Работейки заедно с други превантивни техники, FraudForce използва историческото поведение на всяко устройство, за да установи връзка с предишни измамни действия по сметките или нарушения на правилата.

Уникалното решение на Inovation за разпознаване на устройствата използва метода „Privacy by Design”, за да осигури непрекъснато съответствие с глобалните закони за защита на личните данни, както и новото правило на Европейския съюз за защита на данните (GDPR).

Чрез използването на техника за минимизиране на данните и избягването да бъдат ползвани директно лични данни, FraudForce е способен да предпази бизнеса и ценните потребители от нарастващата заплаха от киберпрестъпления и измами.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

To Top