NeoGames се превърна в най-важния съюзник на William Hill

от Михаил Ангелов
0
10.12.2018

NeoGames е най-известен със своите онлайн лотарийни решения, но той е крайъгълен камък в дейностите на William Hill и целите му да се превърне в ключов доставчик на лотарии, казина и сайтове за спортни залози в САЩ и чужбина. Изпълнителният директор на NeoGames Моти Махул разкрива някои подробности.

„След отмяната на Закона за професионална и аматьорска защита на спорта (PASPA), ние публикувахме поредица от функции, които разглеждат някои от по-малките компании, които биха могли да се възползват. Малцина са толкова добре поставени на пазара и утвърдени като NeoGames“.

„NeoGames вече не е толкова малка компания. Броят на служителите ѝ е нарасна с 85 на 100 през последните години. В момента компанията има 250 служители, а приходите скочиха до 397%“.

Моти Малул е бил повишен до изпълнителен директор през октомври, след като в продължение на 10 години е отговарял за продажбите и бизнес развитието на компанията. До момента е участвал в две големи конференции в Лас Вегас и Буенос Айрес. NeoGames е номер едно сред онлайн лотарийните доставчици на базата на броя на профилите на играчите и приходите от онлайн лотария на потребителите.

В допълнение към това, последното изявление на главния изпълнителен директор на William Hill Филип Боукок дава ясен сигнал, че NeoGames ще има влияние и върху зараждащия се пазар за спорни залози в САЩ.

Абонитайте се за нашият бюлетин
Въведете вашия имейл и се запишете за нашия бюлетин, за да следите последните новини.
Имейл
Submit newsletter