EGT с два коледни подаръка за своите клиенти

от Михаил Ангелов
0
14.12.2018

Най-накрая! Дойде месец декември! Компанията EGT Interactive е готова за празниците и предстоящите почивни дни след тази забързана година. Всеки един има нужда от топлото коледно настроение, усмивки, семеен уют, чаша вино с канела и подаръци. А EGT Interactive има два неочаквани подаръка за неочаквани победи!

20 Joker Reels

Не е шега! Тази слот машина с 20 фиксирани платени линии е доста сериозна. С класическата си тема, но изпълнена с плодове и ярки графики, играта ви показва, че е лесно да се играе и да се спечели. „Joker“ е Wild символ и замества всички други символи с изключение на разпръсваните.

„Pouch” е Scatter символ и се появява навсякъде. Също така се предлагат четири нива на Mystery Jackpot. Налична е както десктоп версия, така и мобилна.

Virtual Roulette

Тази рулетка наистина е нещо ново и завладяващо. Тя ви дава усещането за игра на истинска рулетка, но в реално време и чрез видео-предаване с минимално закъснение. Удобният за всички потребите интерфейс е лесен и достъпен за работа. Незабавно могат да бъдат открити събития, обработка и превод към играча. Залозите се промъкват гладко на масата за залози. Основните характеристики са ре-залогът, двойната и ре-двойна функционалност. Също така са пуснати и четири нива на Mystery Jackpot Cards. Те са налични и на десктоп версия.

Абонитайте се за нашият бюлетин
Въведете вашия имейл и се запишете за нашия бюлетин, за да следите последните новини.
Имейл
Submit newsletter