Левски обяви партньорството си с Efbet

от Михаил Ангелов
0
18.12.2018

Днес, 18.12.2018 г., ПФК Левски и efbet официално обявиха обновените договорни отношения между двете страни и представиха екипите за настоящия сезон с логото на efbet на гърдите. Пресконференцията се проведе в гр. София в 11:30 ч. на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ във ВИП залата на сектор „А“.


„От новия сезон логото на компанията ще стои на фланелките. Сега влизаме в ново партньорство. Помощта няма да бъде само финансова. Договорът е за три години. Не мога да разкрия конкретна сума, но контрактът е значителен за българските стандарти. Съвсем скоро ще видите повече от партньорството ни с efbet. Нека не разкриваме всичко наведнъж. Договорът ни е важен, тъй като те са сериозна компания в българския спорт“, заяви изпълнителният директор на „сините“ Красимир Иванов по време на събитието.

„Изключително сме щастливи, че продължаваме да работим все по-активно с Левски, ставаме генерален спонсор. Последните четири години сме активно работещи с тях. Те са един от най-популярните и един от най-успешните отбори в България. Впечатлиха ни техните проекти, искаме да го направим по-стабилен финансово и да сбъднат мечтите си“, заяви Валентин Божилов от Efbet.


Стражът на Левски Николай Михайлов и голмайсторът на тима Станислав Костов облякоха новите фланелки.

ВИДЕО ОТ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА!

СНИМКА: Официален сайт на ПФК Левски

Абонитайте се за нашият бюлетин
Въведете вашия имейл и се запишете за нашия бюлетин, за да следите последните новини.
Имейл
Submit newsletter