Новини

William Hill ще бъде основен играч в САЩ през 2019 година

Ник Богданович от William Hill в САЩ беше доста зает мъж през 2018 година, след като спортните залози в Съединените щати станаха легални. Той очаква да бъде още по-натоварен през 2019 година.

„Сто процента. Ние сме във всеки един щат, с изключение на Ню Мексико. Очакваме още поне четири или пет щата да приемат спортните залози през 2019 година. Надяваме се, че ще имаме водеща роля“, коментира Богданович, докато наблюдаваше шестте екрана в офиса си в Лас Вегас.

Благодарение на усилията на главния изпълнителен директор Джо Ашър, William Hill е начело в усилията за узаконяване на спортните залози в Щатите. Компанията ще бъде основен играч в бъдеще.

Богданович, който работи в William Hill от 2012 година и понастоящем изпълнява длъжността на директор за залаганията на компанията в САЩ, работи по редица проекти. Той не посещава казината на компанията в Monmouth Park в Ню Джърси или пък Delaware Park в Делауеър. Неговата работа е да се увери, че цифрите, които се излагат във всички казина на William Hill в САЩ, са балансирани и добри.

„Винаги съм бил човек на цифрите. Но с новата технология и информация, която показваме, трябва да си на мястото си, за да наглеждаш“.

Разрастването на лайв залозите по време на игра и възможността за залагане чрез телефонна сметка стимулират популярността на William Hill, въпреки че традиционните казина си остават предпочитана дестинация за играчите. Ню Джърси е в играта от едва шест месеца, но щатът е достигнал 1 млрд. долара благодарение на мобилните приложения и лайв залозите. Невада пък имаше своя най-добър месец ноември. Щатът достигна 592 млн. долара с помощта на Silver State. Голяма част от този оборот се дължи на телефонните смети и залозите на живо.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

To Top