Новини

SBTech назначи нов изпълнителен директор

В сряда доставчикът на спортни залози и игрални технологии SBTech обяви, че е назначил Гавин Исаакс за свой нов изпълнителен директор. Днес, 2-ри януари, Исаакс се присъедини официално към SBTech.

Назначаването идва почти месец, след като Исаакс се отказа от поста си в управлението на Scientific Games като заместник-председател на доставчика на игрални решения. През това време Исаакс бе цитиран от Las Vegas Review-Journal, че не възнамерява да се пенсионира и мисли, че е време за промяна.

Промяната за директора наистина дойде, а той си постави за цел да се върне в игралната индустрия. SBTech съобщи, че Исаакс ще използва своя 20-годишен опит в игрите за „по-нататъшното развитие и бързото разрастване на компанията на американския пазар“.

Австралийският изпълнителен директор се присъедини към Scientific Games през 2014 година, като зае поста на главен изпълнителен директор. Исаакс допринесе за увеличаването на приходите на глобалните лотарийни и игрални доставчици от 1.3 млрд. долара до 2.9 млрд. долара за две години.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

To Top