Новини

GVC потвърди пускането на Bwin и Partypoker в Швеция

След получаването на шведски лиценз за игри, GVC Holdings потвърди, че е стартирала Bwin и Partypoker в страната.

И двете марки вече предлагат специализирани уебсайтове с разширението (.se), като също така е налице мобилното приложение за Android. Очаква се и системата iOS да бъде пусната в следващите дни.

Bwin.se ще използва набор от функции и съдържание на водещата европейска марка за спортни залози. Тя ще предлага залози преди и по време на мач, както и голямо разнообразие от спорни събития.

Шведските потребители ще имат достъп до казино офертата на GVC, която съдържа 33-ма разработчици на игри, както и уникални заглавия. Общо над 650 слота, джакпота и игри на живо се предлагат от първия ден. Към тях се предлагат и ексклузивни заглавия, които са недостъпни на други места.

Покер предложението на The Group ще бъде намирано на partypoker.se. Шведските клиенти ще могат да се възползват от турнирната програма на Partypoker, която включва The Power Series, Daily Majors и Super Sunday, както и Sit & Go Jackpots, където трима могат да получат награда от над 1 млн. долара.

Главният оперативен директор на GVC Шей Сегев коментира: „Радваме се да дадем положителен старт на годината с представянето на bwin.se и partypoker.se. Убедени сме, че шведските клиенти ще се радват на това, което ние смятаме за най-доброто гейминг изживяване на пазара“.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

To Top