Playtech стартира водеща в индустрията технология за агрегиране на съдържанието

от Михаил Ангелов
0
09.01.2019

Услугата за агрегиране на съдържанието Playtech Open Platfrom (POP) е пусната отново след сериозно обновяване. Доставчикът на хазартни игри е обещал по-голям избор и функционалност за разработчиците и клиентите на операторите.

Като част от подобренията Playtech вече директно е свързал POP със своя Marketplace – мобилен магазин за игри, докато POPе интегриран и с IMS бек-офис мениджърската и маркетингова платформа на доставчика.

POP ще се съчетава със съдържанието на дизайна и инструментите за създаване на игри на Gaming Platform As Service (GPAS).

Говорител на Playtech сподели пред сайта iGamingBusiness.com, че чрез идентификацията на игрите, управлението и развитието им в едно и също място компания е създала „екосистема“, която ще опрости процеса на агрегиране на съдържанието.

Подобреният POP, който в момента е на разположение и напълно достъпен за лицензополучателите на Playtech, предоставя на операторите достъп до нарастващата библиотека от игри от доставчици, които включват IGT, Red Tiger и Blueprint.

„Достъпът и интеграцията на съдържание от трети страни беше главоболие за операторите от дълго време“, споделя Питър Марес, главен технологичен директор на Playtech Games Innovation Labs. „POP ще трансформира целия опит и интеграцията му с други технологии ще бъде от голяма полза“.

Buzz Bingo, която бе преименувана от Gala Bingo миналата година, е сред операторите, които вече имат достъп до подобрената услуга POP.

Миналата година компанията сключи споразумение с Playtech, което обхваща доставянето на съдържание за бинго и казина, както и достъп до IMS инструментите, свързани с Центъра за ангажиране на Playtech, където операторите могат да изпълняват различни задачи.

Абонитайте се за нашият бюлетин
Въведете вашия имейл и се запишете за нашия бюлетин, за да следите последните новини.
Имейл
Submit newsletter