Eyecon на Playtech сключи сделка с MrQ

от Михаил Ангелов
0
21.01.2019

Eyecon, водещият разработчик на онлайн слотове и част от студията на Playtech, обяви ново споразумение за предоставянето на своето съдържание на MrQ. Това е нова бинго платформа, стартирана от водещият бинго и казино оператор Lindar Media през изминалата година.

Споразумението означава, че водещото в индустрията съдържание на Eyecon ще бъде достъпно за игра в MrQ. Съдържанието включва популярни игри като Temple of Isis и Fluffy Favorites.
Освен че Eyecon демонстрира продължаващата популярност на водещо съдържание в отрасъла, той подчертава и ангажимента на Playtech за повишаване на позицията му като водещ доставчик на бинго на пазара.

Пол Гиелберт, ръководител на Управлението на клиенти за Eyecon, споделя: „Радваме се да стартираме игрите на Eyecon за MrQ.com. Eyecon и онлайн бинго пазарът са преплетени. Чудесно е да видим, че се появява нов участник на пазара. Смятаме, че MrQ ще разтърси всички през 2019 година“.

Савас Фелас, изпълнителен директор в Lindar Media, добавя: „Избрахме да си партнираме с Eyecon, защото нашите играчи постоянно разпитват за игрите. Добавянето на Eyecon означава, че сега нашите играчи ще имат достъп до огромни слот заглавия като Fluffy Favourites, Shaman’s Dream и Beat the Bobbies“.

Абонитайте се за нашият бюлетин
Въведете вашия имейл и се запишете за нашия бюлетин, за да следите последните новини.
Имейл
Submit newsletter