Новини

Вече 11 години BEGE разкрива бъдещето на технологиите

За 11-та поредна година, най-голямото изложение на игралната индустрия за Централна и Източна Европа, ще се превърне в притегателен център за международни и местни компании от сектора, които да се срещат, свързват и установяват успешни бизнес практики помежду си. По време на 11-ото издание, което ще се проведе в периода 21-22 ноември в Интер Експо Център, София, BEGE ще продължи да следва възприетата от самото си създаване мисия – да подкрепя развитието на региона като технологичен център, да следи тенденциите в индустрията и непрестанно да изненадва своите посетители с нови и по-добри инициативи.

Сред големите имена от средата на игралния и развлекателен бизнес, които за поредна година се присъединиха към усилията на BEGE да допринесе за развитието на сектора в региона и да изгради по-добро бъдеще за него, са: Novomatic, Ainswort, Casino Technology, EGT, Suzohapp, BetConstruct, Interblock, Merkur Gaming, APEX, Alfastreet Trade BG, IGT, Zitro и др. Новите попълнения, които BEGE успя да вдъхнови и приобщи към мисията си (за последните години изложението е увеличило двойно обема на посетителите си, както и изложбеното си пространство) до момента, са: Betegy, Efes Club, Jeton Wallet, Zeta Gaming, Altenar, Pragmatic Solutions, Wojskowe Zaklady Lacznosci Nr, G-Digital, DLV, Indoor display, Digitian.

Както миналата година, така и тази, BEGE ще обърне подобаващо внимание на стартъп компаниите в сектора. Всеки стартиращ бизнес от областта на игрите и развлекателната индустрия е добре дошъл да се кандидатира  за участие в Gaming Startup Challenge – 3.0 на уебсайта, където ще намери и подробна информация за инициативата.

Въведената на миналогодишното издание на изложението практика иновациите в индустрията да бъдат обособени в специална зона, се запазва, а доказалият се като изключително успешен проект Sales Pitch Zone се разгръща. На всеки ще бъде предоставена възможността да направи кратко, 15-минутно представяне на продуктовото си портфолио, като по този начин разшири обхвата на своето маркетингово съобщение. Желаещите да се включат с презентация в зоната, могат да заявят участието си на имейл: milena@balkangamingexpo.com.

Но това не е всичко. В рамките на първия ден от изложението, ще се проведе и традиционният вече конкурс за най-красиво лице на игралната индустрия Miss Gaming BEGE, а посетители и изложители, както всяка година досега, ще имат възможността да гласуват и изберат „Лице на публиката“, което, едновременно с удоволствието да видят коронясана своята фаворитка, ще им донесе и участие в томболата за специална награда.

Регистрацията за BEGE 2018 вече е отворена. Започнете своята подготовка за двудневно пребиваване в света на бъдещите технологии и не пропускайте възможността да бъдете част от поредното издание на най-мащабното събитие за игралната и развлекателната индустрия в Централна и Източна Европа.

Ако имате желание да се възползвате от многобройните предимства, които изложението ще осигури на Вашия позитивен корпоративен имидж и рекламно присъствие, за BEGE ще е чест да Ви включи в някой от своите спонсорски пакети, подробна информация за които ще откриете на уебсайта.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

To Top