Новини

William Hill подготвя още една спортна книга в Айова

William Hill US ще си партнира с Meadows Racetrack & Casino в Айова в очакване на легализирането на спортните залози в щата. Законът HF2448 бе подаден по време на последното събрание щата. Той ще позволи на лицензополучателите да управляват свои спортни книги.

Това ще се случи, ако Върховният съд отмени федералната забрана за спортни залози в Айова. Въпреки че Върховният съд направи точно това, законопроектът, който би наложил данък до 22% процента върху приходите на операторите от хазарт до 3 млн. долара, не успя да мине.

William Hill подготвя още една спортна книга в Айова. В прессъобщение Prairie Meadows обявява, че е направил William Hill официален свой оператор, въпреки че предстои да бъде внесен нов законопроект.

Изпълнителният директор на William Hill Джо Ашър споделя: „Изграждаме първокласна спортна книга, която ще направи Prairie Meadows най-доброто място за залагане и гледане на игри“.

Вицепрезидентът и главен стратегически директор на Prairie Meadows Бранд Райнс също коментира сделката: „Радваме се да разширим нашите предложения с напълно обновен Clubhouse, който включва както състезателен център, така и новата спортна книга на William Hill. След приключване на законодателния процес, това иновативно устройство ще осигури много забавни и уникални възможности за спортни залози на нашите гости“.

Това е последното сключено споразумение от William Hill в разширяването на операциите си в спортните залози в САЩ. През септември компанията обяви партньорството си с Eldorado Resorts в Невада, който има казина в Айова, Колорадо, Флорида, Илинойс, Луизиана, Мисисипи, Мисури, Охайо, Пенсилвания и Западна Вирджиния.

През миналата седмица бе обявено, че William Hill е започнал дело срещу FanDuel, който е използвал ръководството на William Hill за спортни залози, като дословно е заимствал пасажи, без да цитира първоизточника.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

To Top