Paddy Power разшири споразумението си с Playtech

от Михаил Ангелов
0
23.01.2019

Технологичната компания Playtech Plc съобщи, че групата ѝ за спортни залози Playtech BGT Sports (PBS) е разширила споразумението с Paddy Power, увеличавайки възможностите на букмейкъра за терминално самообслужване.

Новите провизии на Paddy Power ще включват новата функционалност на PBS – Tap2Bet, която ще позволи на клиентите да залагат директно с дебитните си карти, поставяйки ги върху терминала. Подобренията и разширенията на PBS ще бъдат внедрени в портфолиото на Paddy Power в Обединеното кралство и Ирландия през първата половина на 2019 година.

Дейвид Нютън, изпълнителен директор в Paddy Power, споделя: “Много съм щастлив, че разширихме споразумението си. Това е критичен момент за LBOs. Имахме дълга ревизия на възможностите ни, след която заключихме, че Playtech BGT Sports е най-добрият вариант за нас“.

„Партньорството ни означава, че ще можем да продължим да предоставяме на нашите клиенти все по-голям брой отлични опции за залози“.

Ръководството на Paddy Power обяви, че разширенията на PBS за терминалите са избрани, за да посрещнат огромния натиск върху операторите.

Главният търговски директор на Playtech BGT Sports Джон Петит коментира: „Радваме се да разширим споразумението си с Paddy Power и с нетърпение очакваме да предоставим на клиентите ни най-добрия продукт, достъпен през следващите четири години“.

„Това партньорство ни позволява да продължим на инвестираме в иновации и на демонстрираме огромната си вяра, която имаме в хазарта във Великобритания и Ирландия“.

Абонитайте се за нашият бюлетин
Въведете вашия имейл и се запишете за нашия бюлетин, за да следите последните новини.
Имейл
Submit newsletter