Вашингтон одобрява спортните залози

от Михаил Ангелов
0
26.01.2019

Спортните хазартни игри в столицата на САЩ започват развитието си. Вашингтон е домът на цялата политическа дейност в Щатите, както и източникът на неотдавнашното противоречиво решение на Министерството на правосъдието да промени становището си по Федералния закон на властта. Въпреки силните разделения в Capitol Hill по отношение на легитимността на хазарта, Вашингтон е готов да продължи напред с плановете си за спортните залози.

Вашингтон одобрява спортните залози, но съществуват редица пречки, които трябва да бъдат разрешение, за да бъде приет закон.
Вашингтон не е щат, поне не по същата дефиниция, която се отнася за Ню Йорк, Калифорния и други. Като такъв Конгресът на САЩ трябва да ратифицира всеки един законопроект, за може той да стане закон. Като се има предвид състоянието на спортния хазарт в столицата на Щатите, това одобрение едва ли ще дойде толкова лесно.  И докато Конгресът често не отказва предложените законопроекти, одобрени от Съвета, това е един напълно нов свят, който се смята, че може и да не просъществува, защото е обвързан с политиката.

Абонитайте се за нашият бюлетин
Въведете вашия имейл и се запишете за нашия бюлетин, за да следите последните новини.
Имейл
Submit newsletter