SBTech получи престижния сертификат ISO 27001

от Михаил Ангелов
0
29.01.2019

Водещият доставчик на игрални технологии за спортни залози SBTech бе удостоен с престижния сертификат ISO 27001, постигайки възможно най-високата оценка за управлението на информационната сигурност.

За да постигне това сертифициране, SBTech успешно завърши цялостния независим одит на своята инфраструктура за сигурността на данните, мрежовите възможности и цялостното предлагане на продукти и услуги. Компанията демонстрира системния си подход към управлението и защитата на данните на компанията и клиентите ѝ.

Сертификатът ISO 27001 идентифицира точните изисквания за най-всеобхватната система за управление на информационната сигурност (ISMS). SBTech бе призната, че предлага най-високите спецификации за информационна сигурност, защита на данните и тяхното управление.
Международната организация по стандартизация е най-големият и най-доверен разработчик на международни стандарти в света. Тя определя спецификациите от световна класа в широк спектър от индустрии, продукти, услуги и системи. Целта ѝ е да гарантира най-високо качество на ефективност и безопасност.

Ричард Картър, главен изпълнителен директор на SBTech, споделя: „Получаването на сертификат ISO е фантастично постижение и подчертава нашия подход към управлението и защитата на данните на компанията и нейните клиенти. Този сертификат допълнително укрепва SBTech като надежден доставчик за някои от най-големите и значими оператори в света на регулираната iGaming индустрия“.
„Сигурността на данните е от огромно значение за успеха на нашия бизнес и бизнеса на клиентите ни. Нашите експертни екипи работят денонощно, за да гарантират, че предлагаме възможно най-високо ниво на обслужване. Тази награда е свидетелство за техния талант и отдаденост“.

Абонитайте се за нашият бюлетин
Въведете вашия имейл и се запишете за нашия бюлетин, за да следите последните новини.
Имейл
Submit newsletter