Новини

SBTech и Pala Interactive ще си партнират в следващите пет години

Компанията SBTech сключи 5-годишно споразумение за партньорство с Pala Interactive за разпространение на технологиите на доставчика в платформата на Pala.

Партньорството, което ще увеличи обсега на SBTech в Северна Америка, ще включва решенията на SBTech за спортните игри, интегрирани с разпоредбите на онлайн платформата на Pala Interactive.

Гледайки напред, първоначално партньорството ще стартира с две онлайн марки: CanPlaySports и Vipcasino. И двете са собственост и се управляват от Wôlinak Abenakis First Nation.

Изпълнителният директор на SBTech Ричард Картър отпразнува новото партньорство: „Щастливи сме, че Pala Interactive ни избра за техен партньор пред нашите конкуренти. Това се случи благодарение на нашата гъвката технология за спортни игри, която е специално пригодена на северноамериканския пазар“.

„Това партньорство ще бъде от полза и за двете компании, тъй като продължаваме с бързото разрастване на присъствието си в Северна Америка“.

В рамките на новото партньорство на Pala и нейните клиенти ще бъдат предоставени всички инструменти за персонализиране на SBTech.

Допълнителните инструменти на SBTech ще включват  Yourbet Betbuilder, който дава възможност на играчите да персонализират фишовете си със залози, като използват коефициенти в реално време, които се изчисляват въз основа на избора на играча.

Главният изпълнителен директор на Pala Interactive Джим Райън добави: „SBTech е водеща компания в технологиите и иновациите. Мощните им възможности и гъвкавост са идеално подходящи за изискванията на нашите клиенти, които все повече се насочват към спортни залози. Така можем да развием бизнеса си в Северна Америка. Това партньорство има огромен потенциал да се разрасне, тъй като все повече щати искат да се развиват, а ние сме в добра позиция да се възползваме от това“.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

To Top