SBTech укрепва корпоративните си рамки с услугите на SMP eGaming

от Михаил Ангелов
0
05.02.2019

Доставчикът на технологии за спортни залози SBTech се превърна в най-новaта компания, която укрепва своите корпоративни рамки и ресурси чрез стратегическите консултантски услуги на SMP eGaming.

От SBTech информираха, че са сключили споразумение с компанията SMP eGaming, която ще има задачата да разработи адаптиран персонал и програма за обучение по управлението в съответствие с дисциплините.

В своя мандат SMP eGamin ще предостави цялостна интерактивна платформа, позволяваща разпространението, управлението и отчитането на персонализираното регулаторно обучение в международната организация. Развитието на тренировъчната програма на SMP eGaming бе ръководено от един от главните отговорници в SBTech Джереми Кантър, който се присъедини към технологичната група през ноември.

Кантър е отговорен за продължаването на растежа и поддържането на високите стандарти в глобалния бизнес на SBTech, включително и за широкия спектър от нови и съществуващи пазари, на които се доставят водещи продукти и услуги.

Джереми Кантър сподели: „Гордеем се с постигането на най-високите регулаторни стандарти, възможни във всички области на бизнеса. Спазването на изискванията е много важно за нашите операции“.

„Текущите знания, информираност и обучение са жизненоважни в рамките на съгласуваността. Тя е толкова бързо развиваща се и променлива област в 20-те регулирани пазара, в които оперираме. Регулаторното обучение е от първостепенно значение за всички области на бизнеса и искаме да гарантираме, че служителите ни разбират важността за спазването на правилата“.

Абонитайте се за нашият бюлетин
Въведете вашия имейл и се запишете за нашия бюлетин, за да следите последните новини.
Имейл
Submit newsletter