Playtech BGT представи програмата си за геймификация Level-Up

от Михаил Ангелов
0
07.02.2019

Playtech BGT Sports обяви старта на своята програма за геймификация „Level-Up”, която се стреми да подобри услугите на нейните партньори, лоялността и динамиката чрез награди в реално време.

Актуализирайки пазара, Playtech BGT уточни, че е доставила програма от най-висока класа на своите клиенти, които искат да се развиват. Те ще могат да подобрят своите пазарни предложение с услугата “Level-Up”.

Програмата Level-Up е разработена съвместно със студиото Captain-Up в Тел Авив. От Playtech BGT заявиха, че ще доставят нова динамика на своите клиенти, за да стандартизират програмите за лоялност на клиентите.

„Услугата на Playtech “Level-Up”е първият напълно интегриран продукт за геймификация, достъпен за индустрията. Платформата работи безпроблемно с всички услуги на Playtech, които насърчават използването на продуктите както в интернет, така и в казината. Продуктът е съобразен с предпочитанията на всички потребители. ‘”Level-Up” обучава клиентите на нови функции и помага за изграждане на лоялност към марката в конкурентната среда“, коментираха от Playtech BGT.

Абонитайте се за нашият бюлетин
Въведете вашия имейл и се запишете за нашия бюлетин, за да следите последните новини.
Имейл
Submit newsletter