Новини

William Hill прави ревизия на медийната си политика заради новите рекламни изисквания в UK

Компанията William Hill ще направи ревизия на плановете си за закупуване на рекламен профил в Обединеното кралство. Причината е, че хазартната индустрия е изправена пред нов маркетингов пейзаж (обстоен анализ на дейността), който предстои през 2019 година.

Информационният източник във Обединеното кралство CampaignLive разкри, че управлението на William Hill ще изисква оценка на стратегията за медийно планиране във фирмата и закупуването на стратегия за дългосрочното управление на Vizeum UK.

William Hill ще преразгледа стратегията си за рекламни разходи и медийно планиране в Обединеното кралство преди да поеме ангажимента за залагане и прилагането на разпоредбите на „Кодекса за социално отговорна реклама“, обявен през декември от Индустриалната група за отговорно залагане.

От юли 2019 година хазартната индустрия в Обединеното кралство се съгласи доброволно да забранява телевизионните реклами, свързани с хазартни дейности преди 21ч., с изключение на конните надбягвания и състезанията с хрътки.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

To Top