Betfair стартира нова маркетингова кампания (видео)

от Михаил Ангелов
0
14.02.2019

С навлизането в решителните битки на европейския футбол Betfair обяви старта на своята последна интегрирана маркетингова кампания Play Smart, разработена от лондонската творческа рекламна агенция Leo Burnett.

Play Smart се възползва от съществуващите партньорства на Betfair с отборите на Арсенал, Барселона и Ювентус.

Кампанията, която ще бъде разпространена в профилите на Betfair в социалните мрежи (Facebook, YouTube, Instagram и Twitter) ще включва известни футболисти като Бернд Лено (Арсенал), Леонардо Бонучи (Ювентус) и Филипе Коутиньо (Барселона).

Лиам Хопкинс, акаунт директор на Leo Burnett, споделя: „Betfair успя да се ориентира в управлението на поредица от параметри, за да изпълни кампанията си, отделяйки по един час за всеки един клуб. Те се превърнаха в място, в което хората „Играят умно“ (Play Smart), като демонстрират фантастичното си портфолио от спонсорства”.

Публикувайки кампанията, Leo Burnett уточнява, че Play Smart е „еволюция на спонсорството“ след кампанията на Betfair „Where Gut Instinct Meets Smarts“, като се основава на познавателния процес на смесване на инстинкт, интелигентност, конкурентоспособност и способността да „Играеш умно“.

Абонитайте се за нашият бюлетин
Въведете вашия имейл и се запишете за нашия бюлетин, за да следите последните новини.
Имейл
Submit newsletter