Playtech удължи сътрудничеството си с Norsk Tipping

от Михаил Ангелов
0
18.02.2019

Водещата игрална компания Playtech обяви, че дъщерното ѝ дружество Videobet е сключило нов 10-годишен договор с националния оператор на игри в Норвегия Norsk Tipping.

Стратегическото партньорство между Playtech и Norsk Tipping, един от най-напредналите игрални оператори в света, започна през 2003 година. През тези години услугите на Videobet са били предлагани в повече от хиляда търговски обекта на Norsk Tipping в Норвегия.

Удължаването на споразумението между двете страни подчертава позицията на Playtech като водещ доставчик на технологии в регулираните и новорегулираните пазари. Компанията следва стратегията си да инвестира във водещи марки на тези пазари. Договорът отразява силата на Playtech в интегрирането на съдържание.

От своя страна Videobet ще продължи да поддържа и разширява възможностите на своята VLT система. Тя работи успешно в управлението на съдържание на трети страни вече повече от 10 години. В момента Videobet  разширява възможностите чрез добавяне на поддръжката Remote Game Servers.

Абонитайте се за нашият бюлетин
Въведете вашия имейл и се запишете за нашия бюлетин, за да следите последните новини.
Имейл
Submit newsletter