William Hill с нова важна стъпка към утвърждаването си в САЩ

от Михаил Ангелов
0
27.02.2019

Маркетинговият новинарски източник във Великобритания CampaignLive разкри, че William Hill е издал покана за включване в пазара на северноамериканска агенция, която да ръководи марката и маркетинговото развитие на William Hill в САЩ.

Управлението на William Hill не крие, че 2019 ще бъде година, в която компанията ще се утвърди като водеща сила на либерализирания американски пазар след апела на PASPA.

През изпълнената с ангажименти 2018 година William Hill разшири своя пазар, поглеждайки извън Невада. Британският букмейкър постигна разбирателство с казино оператора Eldorato Resorts Inc и конгломерата MSG Networks.

Пазарните движения на William Hill бяха отбелязани от изпълнителния директор на компанията Филип Боукок, който декларира пред инвеститорите, че букмейкърът е осигурил най-големия активен отпечатък в САЩ, което е важна точка в корпоративна програма на William Hill.

Прегледът на творческата агенция ще бъде една от първите критични директиви за Шарон Отерман, който наскоро бе назначен за първи главен маркетингов директор на William Hill US.

Абонитайте се за нашият бюлетин
Въведете вашия имейл и се запишете за нашия бюлетин, за да следите последните новини.
Имейл
Submit newsletter