Новини

Playtech и GVC удължиха сътрудничеството си до 2025 година

Новото споразумение, обявено в сряда, ще даде достъп на GVC до портфолиото от продукти и съдържание на Playtech. Двете компании се съгласиха да работят заедно за интегрирането на продуктите и услугите на Playtech в платформата на GVC за доставки до MGM-GVC US, собственост на ROAR Digital.

Playtech BGT Sports ще продължи да предоставя наземни решения на GVC Ladbrokes Coral за Великобритания, Република Ирландия и Белгия, като споразумението също така позволява миграцията на онлайн бизнеса на Ladbrokes Coral към вътрешната технологична платформа на GVC.

„Радваме се, че постигнахме ново споразумение с GVC, което разширява успешното партньорство, което сме установили с Ladbrokes Coral през последните шест години. Това е доказателство за силата на Playtech и очакваме с нетърпение да подкрепим GVC през следващите години“, заяви изпълнителният директор на Playtech Мо Уайзер.

Главният изпълнителен директор на GVC Кенет Алекзандър коментира: „Радваме се, че успяхме да постигнем дългосрочни отношения с Playtech. Повече от нашите клиенти ще могат да се наслаждават на съдържанието на един от водещите световни доставчици на висококачествени продукти“.

„В същото време добавената гъвкавост по отношение на миграцията на технологични платформи ни позволява да ускорим интеграцията на Ladbrokes Coral.

Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Новини

To Top