Playtech ще работи със социалната агенция Coolr

от Михаил Ангелов
0
04.03.2019

Playtech, най-големият доставчик на онлайн спортни игри и софтуер, назначи Coolr за своята първа социална агенция, която ще отговаря за всички услуги, които бизнесът изисква.Глобалният доклад на компанията, регистрирана на фондовата борса в Лондон, показва, че Coolr има приходи от 1.24 млрд. евро през 2018 година.Coolr ще се насочи към B2B аудиторията чрез онлайн казината в социалните мрежи, включително LinkedIn, Facebook и Twitter, работейки заедно с PR агенцията на Playtech – Headland.

Директорът по корпоративните въпроси на Playtech Джеймс Нюман споделя: „Playtech е глобална компания във всичко, което правим. Нуждаем се от интегриран комуникационен подход, който е от съществено значение. Искаме да работим с агенция, която да ни донесе истинското разбиране за това как социалните мрежи могат да се използват за постигане на въздействие. Вярваме, че открихме това в Coolr“.

Основателният и главен изпълнителен директор на Coolr Адам Клайн добави: „Playtech е синоним на технология и иновации и има страхотна история. За нас е удоволствие да си партнираме с тях по тази програма, за да изградим социалния профил на компанията. Радваме се, че можем да добавим Playtech към нашите партньори“.

Абонитайте се за нашият бюлетин
Въведете вашия имейл и се запишете за нашия бюлетин, за да следите последните новини.
Имейл
Submit newsletter