Ново звено в Малта ще управлява „мулти-бранд“ структурата на William Hill

от Михаил Ангелов
0
06.03.2019

Букмейкърът William Hill ще се насочи към нова мулти-бранд операционна структура, фокусирайки се върху постигането на дългосрочен международен цифров растеж, следван от закупуването на Mr Green в Малта.

Управлявайки разширеното портфолио, което погълна марките на Mr Green, RedBet и по-нататъшното придобиване на игрални домейни, William Hill създаде нов „интегриран екип“ в Малта, като следва установяването в европейски и нововъзникващи територии.

Интегрираното звено в Малта ще бъде ръководено от управителния директор на William Hill Патрик Йонкър, който ще изпълнява длъжността на изпълнителен директор на Mr Green. Той ще оглавява съществуващия ръководен екип в Малта.

Патрик Йонкър коментира промените така: „Mr Green е успешен бизнес и с нетърпение очаквам да работя с екипа, за да увеличим потенциала за растеж на нашите водещи марки и продукти“.

След промените в Mr Green и придобиването на активите на компанията, William Hill информира, че изпълнителният директор на MRG Пер Норман ще напусне изпълнителния екип на Mr Green.

Абонитайте се за нашият бюлетин
Въведете вашия имейл и се запишете за нашия бюлетин, за да следите последните новини.
Имейл
Submit newsletter