Paddy Power Betfair сменя името си

от Михаил Ангелов
0
07.03.2019

Букмейкърската група Paddy Power Betfair предложи да преименува името си на Flutter Entertainments в опит да отрази нарастващото портфолио на компанията.

В съобщение на предварителните резултати за цялата 2018 година групата посочи, че ребрандингът ще бъде от съществено значение за представянето на глобалния обхват на групата.

През февруари тази година групата придоби 51% от грузинския оператор Аджарабет за 101 млн. паунда, а през май 2018-а Paddy Power Betfair се съгласи да слее своето американско подразделение със спортния фентъзи оператор FanDuel.

В очакване на одобрението на акционерите на компанията на предстоящото Общо събрание, изпълнителният директор Питър Джаксън публикува изявление: „Придобиването на Adjarabet е още едно доказателство, че изпълняваме стратегията си. Въпреки че ще има допълни регулаторни предизвикателства, ние сме развълнувани от възможностите за растеж през нас“.

„С нарастващото портфолио от марки ние планираме да преименуваме компанията с името Flutter Entertainment plc. Очакваме разрешение от акционерите за промяна“.

Както става ясно от резултатите, Paddy Power Betfair уточнява, че е отбелязал голям глобален напредък през 2018 година.

Абонитайте се за нашият бюлетин
Въведете вашия имейл и се запишете за нашия бюлетин, за да следите последните новини.
Имейл
Submit newsletter